Köszöntöm látogatóimat, barátaimat

Kedvenc technikáim az olaj, az ecolin és az akvarell

Biográfia
Biográfia

Kedvenc technikáim az olaj, az ecolin és az akvarell

Művészetemben leginkább maga az ember és a zene kapcsolata foglalkoztat, festményeimben igyekszem a muzsika csodálatos világát színekben és formákban elmondani. Édesapám - bár foglalkozását tekintve műszaki ember volt -, gyönyörűen hegedült, mindig is nagy hatással volt rám. Persze a családom többi tagja is, hiszen szinte mindenki valamely művészeti ág képviselője.

Először 25 éves koromban kezdtem el rajzolni a Désy Huber művészeti szakkörben és az iparművészeti főiskola előkészítőjén. Tanulmányaimat a Dávid Művészeti Szabadiskolában folytattam - annak vezetőjétől, Németh Ágnes festőművésztől tanultam meg különböző olaj és akvarelltechnikákat. Horváth Tamás festőművésztől pedig főleg anatómiát és festéstechnikát sajátíthattam el. Radóczy Gyarmati Gábor akadémiáján is tanultam, majd Végsheő Klára festőklubjában a nonfiguratív kifejezésmóddal foglalkoztam.

A festészet mellett egy kemény, férfias szakmában, az országban talán egyedüli nőként, építészként dolgozom egy osztrák, acélcsarnokokat kivitelező cég ügyvezetőjeként.

Alkotásaimból

Ahol kapcsolatba léphetsz velem

Az építő jellegű kritikákat mindig szívesen fogadom :)

© Kleinheincz Léna


Weboldal készítés, Keresőoptimalizálás, Webáruház készítés